Επιτοίχια διχτυωτή βελονάκι

Φέρτε όλα τα beachy vibes με αυτή την επιτοίχια “δίχτυα” με βελονάκι! Είναι η τέλεια οθόνη για πραγματικούς (ή ψεύτικους) αεροπορικούς σταθμούς και ένα μέρος για να κόψετε φωτογραφίες σε μέγεθος πορτοφολιού ή να επικολλήσετε αναμνηστικά κοχύλια!
Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Αυτό το στυλ είναι για όλους τους λάτρεις της παραλίας. Αλμυρό αεράκι, ζεστή ηλιοφάνεια, αντηλιακό καρύδας, σάντουιτς σάντουιτς, τσέπη γεμάτη κοχύλια. Είναι ένα vibe!

Αυτή η κροσέ τοίχου είναι γρήγορη και διασκεδαστική.
Ελπίζουμε να βρείτε το απλικέ εξίσου διασκεδαστικό με το πλέξιμο. Μου ήρθε μόνο μερικές ιδέες, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι σκέφτεστε για το έργο σας. Οι περιοχές πλέγματος έχουν το τέλειο μέγεθος για να τραβήξετε σε έναν αεροπορικό σταθμό ή να κολλήσετε μερικές φωτογραφίες σε μέγεθος πορτοφολιού. Αποδεικνύεται πολύ ωραίο!

Ήθελα απεγνωσμένα να βρω κάποιο παρασυρόμενο ξύλο για την κοπή ξύλου, αλλά δυστυχώς, τα πράγματα φαίνονται άφθονα όταν δεν χρειάζονται! Οπότε στάθηκα σε ένα ζευγάρι μπαστουνάκια που βρέθηκαν. .

Άνοιξα επίσης μερικές τρύπες σε μερικά κοχύλια που βρήκαμε στο ταξίδι μας στην παραλία πριν από μερικούς μήνες. Αποδείχθηκε εντάξει, αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερα κοχύλια, ίσως μεγαλύτερα κοχύλια; Ένας αστερίας θα ήταν μια διασκεδαστική προσθήκη!

Υπενθύμιση: Οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν μοτίβα καλοκαιρινής κατασκήνωσης με βελονάκι με έκπτωση 50%! ενδιαφερόμενος? Εγγραφείτε παρακάτω!

Πώς να αποκτήσετε ένα δικτυωτό μοτίβο κρεμαστό τοίχου με βελονάκι

Αυτό το μοτίβο κρεμαστό τοίχου από βελονάκι είναι διαθέσιμο στο Endless Pack – ένα πακέτο μοτίβο με βελονάκι που μεγαλώνει συνεχώς κάθε μήνα!

⭐️ Μάθετε περισσότερα ⭐️

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε αυτό το μοτίβο τοίχου με βελονάκι στο κατάστημά μου!
Πού θέλετε να ψωνίσετε σήμερα;

Whistle and Ivy Shop
Ravelry

Τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα δίχτυ με βελονάκι για κρεμάστρα στον τοίχο:
Βαμβακερό νήμα χονδροειδούς βάρους
– Γάντζος 4 mm
– βρέθηκαν ραβδιά ή παρασυρόμενο ξύλο (μήκους περίπου 16″)
Διακοσμητικά της επιλογής σας
Η λεπτή βελόνα

Συντομογραφίες: Όροι ΗΠΑ
το κεφάλαιο – σειρά
sc – μόνο βελονάκι
Οδός SL – slip βελονιά
St – βελονιά

Γνωρίζετε κάποιον που του αρέσει αυτό; Δημοσιεύστε το!
Θα ήθελα πολύ να δω τα έργα σας! Υποδείξτε με @whistlandivy στο Instagramή συμμετέχετε στον ιστότοπό μας Ομάδα στο Facebook!

χο χο,

Paylaşın