Καλοκαιρινή κατασκήνωση με βελονάκι 2023

Το καλοκαίρι έφτασε! Μας αρέσει να κρατάμε τα αγκίστρια μας απασχολημένα για τους θερμότερους μήνες και σας προσκαλούμε να γίνετε μαζί μας! Για το Crochet Summer Camp 2023, ας φτιάξουμε 5 νέα, καλοκαιρινά μοτίβα για να προσθέσουμε στον εξωτερικό χώρο σας.
Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς! ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Καλοκαίρι αχ.
Το καλοκαίρι είναι σίγουρα μια εποχή για να απολαύσετε τον ήλιο, να περάσετε χρόνο κοντά στο νερό και γενικά να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους. Το εξωτερικό είναι ένα από τα αγαπημένα μου (όταν κάνει ζέστη).
Και ενώ η ιδέα του πλεξίματος κάτω από μια κουβέρτα κοντά σε μια ζεστή φωτιά φαίνεται εκτός εποχής τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για βελονάκι όταν ο καιρός είναι ζεστός. ☀️

Πέρυσι είχαμε την πρώτη μας καλοκαιρινή κατασκήνωση με κροσέ και ήταν υπέροχο. Όλα τα μοτίβα ήταν γρήγορα και εύκολα, και μου άρεσε να σας βλέπω να οργανώνετε και να μοιράζεστε τα έργα σας! Ελπίζω να συμμετάσχετε και να μοιραστείτε τη δουλειά σας ξανά (ή για πρώτη φορά) φέτος!

Πως δουλεύει:
Αυτή η καλοκαιρινή κατασκήνωση είναι εικονική!
Κάθε πρωί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της κατασκήνωσης, θα κυκλοφορεί ένα νέο μοτίβο. Το φετινό θέμα είναι η υπαίθρια ζωή.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώ να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας Whistle and Ivy, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ποτέ ούτε μια μέρα (και ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να πέσει ένα ειδικό δωρεάν 😜).

Για όσους από εσάς σας αρέσει να προγραμματίζετε εκ των προτέρων, θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει σε αυτό ή απλά μισείτε τις εκπλήξεις γενικά 🤣, αποκαλύπτω τα έργα μας για το καλοκαιρινό camp φέτος!

Λίστα έργων:
Κρεμαστή δέσμη ζαρντινιέρης (3 στυλ) (Προτεινόμενη: Σχοινί μακραμέ, Σχέδιο ρούχων, Νο. 4 βαμβακερό κορδόνι, Νο. 5 βαμβακερό κορδόνι)
Σύστημα τροφοδοσίας κρεμαστών πτηνών (Προτεινόμενο: #4 βαμβακερό κορδόνι, άπλωμα)
Birdhouse / Κρεμαστό καλάθι (Προτεινόμενο: Νήματα T-shirt (#6 ογκώδη νήματα)
Μαξιλάρια εξωτερικού καθίσματος “PLARN” (Απαιτείται: 1 $ πλαστικό τραπεζομάντιλο) Ράφια Place Mats – (Αποκτήστε το Raffia στο Amazon!)
Δίχτυ ψαρέματος Κρεμάστρα τοίχου στην παραλία (Προτεινόμενο: #4 Βαμβακερό κορδόνι, ραβδί ή παρασυρόμενο ξύλο + Διακοσμήσεις παραλίας ή αερόφυτα)

Οι ειδοποιήσεις για όλα τα νέα στυλ θα κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα βρίσκετε όλες τις πληροφορίες από την αρχική σελίδα του Whistle and Ivy κάθε μέρα, αλλά επικοινωνήστε αν έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται εδώ.

χο χο,

Paylaşın