Κρεμαστό καλάθι / Crochet Bird House

Αυτό το αξιολάτρευτο στυλ είναι δύο σε ένα! Φτιάξτε ένα κρεμαστό καλάθι με βελονάκι ή με ένα άλλο βήμα, μετατρέψτε το καλάθι σας σε ένα γοητευτικό σπιτάκι πουλιών με βελονάκι! Τέλεια προσθήκη στον εξωτερικό σας χώρο ή μπορεί να χωρέσει τα προϊόντα περιποίησης μέσα. Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών που σημαίνει ότι παίρνω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Μερικοί από εσάς ίσως θυμάστε στα τέλη του 2021, αγόρασα τη βιβλιοθήκη μοτίβων της Jonna από το Frayed Knot. Ήταν μια συναρπαστική απόκτηση! Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να σας προσφέρω περισσότερη αξία και περιεχόμενο πιο γρήγορα και η Jonah ενθουσιάστηκε που τα μοτίβα της συνεχίστηκαν.

Τους τελευταίους μήνες, έκανα μερικές περιστροφές και κατάφερα να αγοράσω τη βιβλιοθήκη στυλ της Τρίτης Vivian of Vanilla! Τα σχέδιά της είναι υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος που θα τα καταφέρω και θα τα κάνω διαθέσιμα σε εσάς.

Αυτό το χαριτωμένο κρεμαστό καλάθι με βελονάκι μπορεί να αποκτήσει ένα ελαφρώς διαφορετικό φινίρισμα και να γίνει ένα κροσέ πουλιών 😍. Με την πρώτη ματιά, αυτό το στυλ ούρλιαζε καλοκαιρινή κατασκήνωση!

Μπορείτε να το αγοράσετε από το κατάστημά μου. Περιλαμβάνεται επίσης στο Endless Bundle, το πακέτο στυλ Whistle and Ivy που συνεχίζει να αυξάνεται κάθε μήνα!

⭐️ Μάθε περισσότερα ⭐️

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Crochet Basket / Birdhouse στα καταστήματά μου.
Πού θέλετε να ψωνίσετε σήμερα;

Whistle and Ivy Shop
Ravelry
ή Μπείτε στο ατελείωτο πακέτο

Κρεμαστό καλάθι με βελονάκι / Crochet Birdos – Crochet Pattern

Τι χρειάζεστε: (συνδέσμοι συνεργατών)
– Γύρνα το πουκάμισο
– Γάντζος 10mm ή 12mm
Ζεστή κόλλα/σούπερ κόλλα

Συντομογραφίες: Όροι ΗΠΑ
το κεφάλαιο – σειρά
sc – μόνο βελονάκι
sc2tog – χαμηλό sc
Οδός SL – slip βελονιά
St – βελονιά

Ξέρεις ότι σε κάποιον θα άρεσε αυτό; Δημοσιεύστε το! ευχαριστώ για την υποστήριξη!

χο χο,

Paylaşın