Σετ σπα Easy Crochet - Kwik Eco

Διοργανώστε ένα υπέροχο υπαίθριο δείπνο και φτιάξτε τα δικά σας κροσέ πετσετάκια με ράφι! Η Raffia είναι μια φυσική ίνα, που κάνει αυτό το έργο τόσο καλοκαιρινό όσο και φιλικό προς το περιβάλλον. Η ολοκληρωμένη εμφάνιση έχει boho hippie ατμόσφαιρα! Η λήψη του μοτίβου περιλαμβάνει ένα σχέδιο σουβέρ και ένα βολικό βαζάκι, ιδανικό για φωτάκια τσαγιού ή ως βάζο για το στήσιμο του τραπεζιού σας.
Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Έχετε συνεργαστεί με τη Ραφία στο παρελθόν; Είναι μια ταινία από φυσικές ίνες, κατασκευασμένη από χαρτί κατασκευασμένο από συγκεκριμένο φοίνικα. Λατρεύω την ιδέα ότι είναι μια φυσική ίνα και επίσης αναπνέει, επομένως θα είναι τέλειο για μια ποικιλία καλοκαιρινών έργων.

Ωστόσο, η ράφια δεν είναι απαλή στα χέρια. Ακολουθούν οι συμβουλές μου για τη συνεργασία με τη Rafia:
Κάντε συχνά διαλείμματα. Η Raffia δεν γλιστράει απαλά μέσα από τα δάχτυλα και ανάλογα με το πώς κρατάτε το νήμα, μπορεί να εμφανιστούν ακατέργαστες κηλίδες στα δάχτυλά σας.
– Φροντίστε να βρείτε το κέντρο των σύννεφων, όχι Εξωτερική έλξη (θα καταρρεύσει τρομερά!)
– Απομακρύνετε τη ράφια από κοντά σας και κατεβείτε λίγο, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να την κρατήσετε μακριά από το δρόμο σας ενώ εργάζεστε μαζί της.

Έτσι, παρόλο που ήταν πολύ δύσκολη η συνεργασία, το τελικό έργο είχε πραγματικά μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και άξιζε τη δουλειά!

Η λειτουργία βελονάκι με raffia είναι δωρεάν σε αυτό το άρθρο! Αυτή η λήψη περιλαμβάνει ένα μοτίβο που ταιριάζει με το σουβέρ και ένα βολικό βάζο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικό κομμάτι με φώτα τσαγιού, ως βάζο με λουλούδια ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να ονειρευτείτε.

Υπενθύμιση: Οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν μοτίβα καλοκαιρινής κατασκήνωσης με βελονάκι με έκπτωση 50%! ενδιαφερόμενος? Εγγραφείτε παρακάτω!

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε raffia; Πάμε!

κροσέ raffia

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το στυλ! Αλλά να θυμάστε ότι το περιεχόμενο εδώ είναι ένα έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, κουραστικά σχεδιασμένο από εμένα. Απαγορεύεται αυστηρά η διανομή αυτού του Μοτίβου (ή τμημάτων του) σε οποιαδήποτε μορφή, ψηφιακή ή φυσική, ή η χρήση αυτού του Μοτίβου (ή τμημάτων του) για τη δημιουργία των δικών σας Μοτίβων εκτός από προσωπική χρήση. Είστε ευπρόσδεκτοι να πουλήσετε τη μάρκα σας αυτού του μοτίβου, αλλά παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε καμία από τις φωτογραφίες μου για τις καταχωρίσεις σας.

Τι χρειάζεστε: (συνδέσμοι συνεργατών)
κορδέλα raffia?
Γάντζος 6,5 mm
– Κόλλα θερμής ή σούπερ κόλλα για να στερεώσετε τα άκρα

Συντομογραφίες: Όροι ΗΠΑ
το κεφάλαιο – σειρά
DC – διπλό κροσέ
Οδός SL – slip βελονιά
St – βελονιά

Κάντε κύλιση στο στυλ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

θέλεις κι άλλο?
Θα λατρέψετε το Endless Pack – είναι κυριολεκτικά ατελείωτο! Το πρόγραμμα μελών μου περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη με μοτίβα Whistle και Ivy (λήψη και διατήρηση!), πλήρη σεμινάρια, μαθήματα (συμπεριλαμβανομένου του μαθήματος Learn Crochet Plaid!), κοινότητα και πολλά άλλα. Τα λέμε από μέσα!

⭐️ Μάθετε περισσότερα ⭐️

Ένα PDF χωρίς διαφημίσεις του σετ Τραπεζιού και Σουπλά με Crochet Raffia είναι επίσης διαθέσιμο στα καταστήματά μου! Περιλαμβάνει σουπλά, δίσκο και βολικό βαζάκι.
Πού θέλετε να ψωνίσετε σήμερα;

Whistle and Ivy Shop
Ravelry

μοτίβο βελονάκι:

σχεδόν. Μέγεθος: 13″ διάμετρος

Ξεκινήστε με ένα μαγικό δαχτυλίδι.
1. Κεφάλαιο 2. Δράση 14 Επεισόδιο της DC. Ενώστε με sl στο πρώτο κεφαλαίο. (14 τεμ.)
2. Κεφ 2. Δουλέψτε 2 sc σε κάθε st περίπου. ενώνεται με sl st. (28 τεμ.)
3. Κεφ 2. * Dc next st work 2 sc next * work 14 sc. (42 τεμ.)
4. Κεφ. 2. * Dc στις επόμενες 2 πόντους, δουλέψτε 2 sc στις επόμενες * Δουλέψτε 14 φορές. (56 τεμάχια)
5. Κεφ. 2. * Dc στις επόμενες 3 πόντους, δουλέψτε 2 sc στις επόμενες * Δουλέψτε 14 φορές. (70 τμχ)
6. Κεφ. 2. Dc στα επόμενα 2 st, κάντε 2 sc στο επόμενο st. * Dc στα επόμενα 4 st, για 2 sc στο επόμενο st * Δουλέψτε 13 φορές. Dc στα τελευταία 2 π. ενώνεται με sl st. (84 τεμ.)
7. Κεφ. 2. * Dc στις επόμενες 5 πόντους, δουλέψτε 2 sc στις επόμενες * Δουλέψτε 14 φορές. (98 τμχ)
8. Κεφ. 1. Sc στα επόμενα 3 st, κάντε 2 sc στο επόμενο st. * Sc στα επόμενα 6 st, κάντε 2 sc στο επόμενο st * Κάντε 13 φορές. sc στα επόμενα 3 στ. ενώνεται με sl st. (112 τεμ.)

Χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα ή ισχυρή κόλλα, στερεώστε τις άκρες στο πίσω μέρος του τραπεζομάντιλου (το ύφασμα τείνει να είναι δύσκολο και δεν φαίνεται να κρατάει καλά).

Γνωρίζετε κάποιον που του αρέσει αυτό; Δημοσιεύστε το!
Θα ήθελα πολύ να δω τα έργα σας! Υποδείξτε με @whistlandivy στο Instagramή συμμετέχετε στον ιστότοπό μας Ομάδα στο Facebook!

χο χο,

Paylaşın