Crochet Bird Feeder - Γρήγορο και εύκολο μοτίβο κροσέ

Αυτή η απλή τροφοδοσία πουλιών με κροσέ είναι γρήγορη και εύκολη! Τα παιδιά θα λατρέψουν να το γεμίσουν με σπόρους και να περιμένουν να δουν τους πεινασμένους επισκέπτες που πετούν για να το επισκεφτούν! Με αυτό το απλό αλλά συναρπαστικό μοτίβο κροσέ, όχι μόνο θα καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητά σας αλλά θα δημιουργήσετε επίσης ένα καταφύγιο για τα θαύματα των πουλιών της φύσης.
Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Μας άρεσε πολύ να είμαστε έξω για τον μήνα Ιούνιο. Ο καιρός ήταν καλός και ήπιος και ο Crash ενδιαφερόταν πολύ για κάθε πλάσμα που έρχονταν και πετούσε. Όλα έξω τον γεμίζουν κατάπληξη! Είναι εκπληκτικό και εμπνευσμένο να παρακολουθείς την ανάπτυξη και τον ενθουσιασμό του με κάθε απλή εμπειρία.

Τα πουλιά είναι ένα από τα αγαπημένα του πλάσματα και δεν μπορεί παρά να ουρλιάζει από χαρά όταν ακούει ένα να τραγουδάει σε ένα δέντρο ή βλέπει ένα από αυτά να σκαρφαλώνει πάνω από τα κεφάλια μας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο τροφοδότης πουλιών με βελονάκι θα δελεάσει περισσότερους πολύχρωμους φίλους να το επισκεφτούν.

Δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το πιάτο με βελονάκι γεμάτο σπόρους (τι είναι αυτό;), αλλά ο Cubbie ευχαρίστως βοήθησε να το γεμίσει και να βρει ένα μέρος να το κρεμάσει! Και οι δύο περίμεναν, ελπίζοντας να δουν αν κάποιοι από τους φίλους τους πουλιά θα περνούσαν για να πουν ένα γεια.

Αυτό το μοτίβο είναι πολύ απλό και θα το θεωρούσα μοτίβο για αρχάριους αν δεν υπήρχε το σχοινί. Η εργασία γύρω από το σχοινί δεν είναι δύσκολη, αλλά χρειάζεται λίγη εξάσκηση, επομένως ένας επιτυχημένος αρχάριος μπορεί να χρειαστεί λίγο επιπλέον χρόνο για να το κάνει. Ο προχωρημένος αρχάριος θα πρέπει να πετάξει μέσα από αυτό το μοτίβο!

Υπενθύμιση: Οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν μοτίβα καλοκαιρινής κατασκήνωσης με βελονάκι με έκπτωση 50%! ενδιαφερόμενος? Εγγραφείτε παρακάτω!

Πώς να αποκτήσετε ένα μοτίβο τροφοδοσίας πουλιών με βελονάκι

Αυτό το μοτίβο τροφοδοσίας πουλιών με βελονάκι είναι διαθέσιμο στο Endless Pack – ένα πακέτο μοτίβο με βελονάκι που μεγαλώνει συνεχώς κάθε μήνα!

⭐️ Μάθετε περισσότερα ⭐️

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα σχέδιο τροφοδοσίας πουλιών με βελονάκι στα καταστήματά μου!
Πού θέλετε να ψωνίσετε σήμερα;

Whistle and Ivy Shop
Ravelry

Τι χρειάζεστε για να φτιάξετε μια τροφοδοσία πουλιών με βελονάκι:
Βαμβακερό νήμα χονδροειδούς βάρουςΠλέκουμε πιάτο με βελονάκι)
– άπλωμα 4mm-5mm
– Γάντζος 6,5 mm
– Κόλλα θερμής ή σούπερ κόλλα για να στερεώσετε τα άκρα

Συντομογραφίες: Όροι ΗΠΑ
το κεφάλαιο – σειρά
sc – μόνο βελονάκι
Οδός SL – slip βελονιά
St – βελονιά

Παρακολουθούμε και μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει νέοι επισκέπτες στον μπουφέ μας με τα πουλάκια. Υποψιάζομαι ότι το φαγητό είναι πιο εύκολο να βρεθεί την άνοιξη και πολλά πουλιά έχουν πιθανώς άλλες, πιο ελκυστικές επιλογές, αλλά θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και την καρδιά μας γεμάτη ελπίδα!

Γνωρίζετε κάποιον που του αρέσει αυτό; Δημοσιεύστε το!
Θα ήθελα πολύ να δω τα έργα σας! Υποδείξτε με @whistlandivy στο Instagramή συμμετέχετε στον ιστότοπό μας Ομάδα στο Facebook!

χο χο,

Paylaşın